Despre noi

IPM – International Project Management srl este o firma de consultanta, asistenta in afaceri si pregatire vocationala, cu sediul in Bucuresti, a carei activitate se desfasoara in principal in sprijinul IMM-urilor, fiind specializata in proiectarea, implementarea si managementul proiectelor regionale, nationale si internationale.

IPM – International Project Management este implicata in prezent in activitati precum: identificare de programe de finantare nerambursabila active prin fondurile structurale sau alte programe internationale, elaborare sau consultanta pentru elaborarea cererilor de finantare, depunere cereri de finantare, derulare, management si implementare de proiecte.

IPM-International Project Management ofera cursuri de formare pe diverse teme: dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, managementul proiectelor, accesarea fondurilor structurale, managementul calitatii, management inovativ, planul de afaceri, managementul riscurilor, comunicare – negociere, dezvoltare personala etc.

Expertii, consultantii si formatorii IPM care va stau la dispozitie sunt specialisti, ingineri, economisti, cercetatori, pregatiti si atestati de multe organisme si programe internationale, multi dintre ei avand experienta practica in derularea propriilor afaceri.

IPM coopereaza cu institutii importante din Romania implicate in activitati de asistenta, consultanta, pregatire profesionala si sprijin pentru IMM-uri, camere de comert, asociatii, patronate etc.