Proiecte – „ReAspir Crescendo” – POSDRU/125/5.1/S/125131

ReaspirCrescendo-site

 

 

Accesați pagina proiectului:

 http://www.reaspircrescendo.ro

 

 

Proiectul ReASPIR CRESCENDO isi propune sa contribuie la cresterea ocupabilitatii fortei de munca pe termen lung, prin actiuni active, inovative si preventive asupra categoriilor cu risc crescut de pe piata muncii, in special someri tineri si someri de lunga durata.

Durata: 20 luni (08 Aprilie 2014 – 08 Decembrie 2015)

Acoperire multiregionala: regiunile de Dezvoltare Nord-Est, Sud Muntenia, Vest, Centru, Nord-Vest si Bucuresti-Ilfov.

Valoarea adaugata a proiectului este asigurata de setul de actiuni care reflecta componenta activa a proiectului: relatia cu angajatorii, contactul cu cerintele pietei muncii, diversificarea gamei de servicii si integrarea de elemente inovative cu potential de crestere a gradului de succes.

Proiectul urmareste infiintarea si functionarea unei Retele de Asistenta Profesionala Integrata Re-ASPIR CRESCENDO si utilizarea unor instrumente inovative pentru cresterea gradului de insertie profesionala adecvata pe piata muncii.

Proiectul isi propune sprijinirea eforturilor de angajare ale persoanelor aflate in caurarea unui loc de munca prin servicii de orientare profesionala, de asistenta in ocupare si de motivare a antreprenoriatului in Romania.

Proiectul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca indiferent de nivelul de scolarizare, varsta, categorie profesionala sau experienta

Activitați desfășurate în cadrul proiectului de către experții IPM:

Furnizare cursuri Auditor calitate București 24 august – 4 septembrie 2015 și 6-19 octombrie 2015

Colaborare cu Asociația Pro Societate „Sf. Ciprian”

Formator Udrea Constantin

Furnizare curs Competențe antreprenoriale – Ploiesti 14-22 septembrie 2015

Colaborare cu Asociația Pro Societate „Sf. Ciprian”

Formator Udrea Constantin